— English Below — 

Geachte handbalfanaten, studenten, en overige bierliefhebbers,

Helaas heeft de toernooicommissie ook dit jaar de moeilijke beslissing genomen om het toernooi niet te organiseren. De onzekerheden rondom de ontwikkeling van het coronavirus en de bijbehorende maatregelen zijn groot, en als het toernooi al zou kunnen doorgaan zou het toch maar een slap aftreksel zijn van een Oktopustoernooi zoals we dat kennen. Volgend jaar dan maar driedubbel zoveel bier drinken om het in te halen!

Mochten de maatregelen het toelaten, dan wordt er misschien in de loop van het jaar spontaan een dagje georganiseerd om te genieten van de zon, versgeharste ballen en een paar goudgele tarwesmoothies. 

Met vriendelijke groet,

De Toeco


Dear handball fanatics, students, and other beer enthusiasts,

Unfortunately, this year’s tournament committee had to decide to cancel the tournament. There’s a lot of uncertainty surrounding covid and the accompanying measures, and even if the tournament could continue, it would be very karig compared to the Oktopus Tournament we all know and love. We’ll have to drink triple the beers next year to catch up!

If the situation allows, we might spontaneously organize a day to enjoy the sun, freshly waxed balls and some fresh wheat smoothies.

Mit freundlichen Grüssen,

the Toeco