Due to COVID-19 this year’s tournament will only allow teams from the Netherlands to prevent international traveling. Therefore the rest of the communication will be done in Dutch. Hopefully, 2021 will be kind to us all and we can welcome our foreign friends in 2022!

Lieve Handbalfanaten,

Wij, de toernooi commissie van het Oktopus Toernooi, gaan dit jaar ondanks alle tegenslagen proberen om een weer een schitterend toernooi te organiseren. In het weekend van 29 en 30 mei gaat het 49,5ste toernooi van Oktopus hopelijk plaats vinden. Op het moment is weinig zeker en daarom kunnen wij nog niet ontzettend veel communiceren. De dingen die we wel weten zijn de volgende:

  • Wij zijn net zo gemotiveerd om een succesvol toernooi te organiseren als altijd!
  • Of het toernooi binnen of buiten plaats gaat vinden is nog niet definitief
  • Het toernooi gaat maximaal 2 dagen lang zijn (dus de vrijdagavond valt sowieso weg)
  • Betaling is nog niet nodig bij de inschrijving zelf*
    • Kosten schatten we rond de €25 p.p.
  • Ons minimum aantal teams om het door te laten gaan is 12
  • Als er een mogelijkheid is voor een feest, dan organiseren wij deze zeker!

Dus wil jij, met jouw team deelnemen aan wellicht één van de eerste toernooien sinds de zomer van 2020 schrijf jouw team dan nu in via deze link of via de Webshop! Wij zullen zo veel mogelijk met jullie communiceren in de komende maanden!

*Kosten worden in rekening gebracht zodra duidelijk is dat het toernooi plaats kan vinden en jullie nog steeds interesse hebben.

Bij de inschrijving kan je aangeven met wat voor team je wilt komen, of jullie alleen van plan zijn te komen als het toernooi binnen of buiten plaats vindt en in welk scenario jullie bereid zijn te komen.

Scenario A: 2-daags toernooi (met mogelijk camping en feest)
Scenario B: 1-dags toernooi (zelfde maatregelen als begin competitie)

Hopelijk zien we jullie 29 mei!

Liefs de 49,5ste Oktopus Toernooi Commissie